Zohra’s en Avalon’s familiereünie.

 


Na een aantal keer te moeten uitstellen was het dan eindelijk zover.
De familiereünie van onze Beaglefamilie.


Op 8 november 2009 zijn we met 3 zussen”Nina, Pralientje,Pickels”, 4 broers”Gijsje, Spike, Toby, Yargo”, mama Zohra, papa Avalon, tante Luna, tante Zena, nonkel Ringo, oma Kaily, opa Dino, overgrootmoeder Zena, mijn vriendinnetje Zarha, een vriendinneke van mijn broer spike, een zoon van mijn vader en grootmoeder Zena en een wit maltezerke gaan wandelen in het Kloosterbos in wachtebeke.


Onze mensen hadden rond 13 uur afgesproken met elkaar aan het kloosterbos te Wachtebeke. Om 13.10 uur zijn we dan uiteindelijk met de leuke wandeling begonnen, en na 100 meter in het bos mochten we dan lekker los lopen, Allez deze die te vertrouwen zijn en niet gaan lopen natuurlijk.
Spike en Toby, twee broers van mij zijn er natuurlijk wel in geslaagd om na een minuutje of 20 weer aan de leiband te moeten, tja dat heb je hé als ge de pist in gaat en niet direct luistert als de baasjes op je roepen “Daar zijn wij ook Beagles voor hé, we hebben wel grote oren maar die werken enkel als ze er zin in hebben”. Na een dik uur wandelen en snuffel hadden mijn baasjes een verassing voor ons. Ze hadden de Blauwe camionette verstopt in het bos en daar zaten versnaperingen en drinken in voor ons en onze mensen. Na wat gepraat en ervaringsuitwisselingen zijn we dan weer naar de grote open plaats in het bos gegaan om een mooie groepsfoto te maken, hierna was het dan stilaan tijd om naar onze auto’s terug te gaan en na een reuze wandeling met een goed gevoel weer naar huis te rijden.
Ik dank hierbij al mijn familieleden om erbij te zijn en er een schitterende, onvergetelijke dag van te maken.


Groetjes en vele lebbers,
Zohra en Chanel

 


Tante zena, Pralientje, Nina, Chanel

Pickels

Spike en Toby

Nina, Chanel, Pralientje de drie chocolaatjes.

Pralientje,

Nonkel Ringo,

Papa Avalon,

Chanel, Opa Dino en Mama Zohra,

Oma Kaily en Mama Zohra,

Mama Zohra

Nonkel Ringo,

Tante Luna,

Nina,

Tante Zena,

Overgrootmoeder Zena,

Nina,

Papa Avalon,

Opa Dino,

Broer Gijsje,

Ff bijpraten Broer Gijsje, Zus Pickels en Tane Zena

Hartelijk ontvangst van Gijse door Toby

Broer Gijsje en op de achtergrond Broer Toby

Spike, Chanel, Yargo, Toby en Gijsje

Chanel, Yargo, Toby en Gijsje

Nonkel Ringo, Opa Dino en Oma Kaily,

 

Zo dit was het, Wij hopen dat jullie er van genoten hebben, Wij in ieder geval wel, het doet ons wel iets als we zien dat al onze pups een goede thuis hebben.

Allemaal bedankt voor de onvergetelijke dag,

Chris en Annick.