Dino001

Hallo,

Ik ben Dino, een reu van nu al 3 jaar.

Toen ik nog een puppie was ging ik een keertje met mijn eerste baasje, mijn mama en nog een broertje naar de kroeg hier in ons dorp. Toen wij daar wat bang op de schoot zaten van onze eerste baasjes kwam er een mevrouw bij op het terras zitten.

Ik keek die dame aan, zij was helemaal in het donkerblauw gekleed, was net of zij een pintje kwam drinken na een warme werkdag.

Die madam was me maar steeds aan het aankijken, was net of die verlieft op me was en na veel aarzelen ben ik bij haar op de schoot gekropen. Ik werd me daar geknuffeld, gekust en geaaid ni te doen jong dacht dat ze me zou opvreten.

Toen kwam er opeens een meneer bij ons zitten er werd wat geroezemoest, kreeg weer veel aaitjes, kusjes en knuffels en mocht een keer bij meneer op schoot.

Ik begreep er niets van maar vond het wel leuk.

Opeens stond die man op en ging ff weg, na een tijdje kwam hij terug met een roste viervoeter die luisterde naar de naam "Tarzan". Hij kwam mij helemaal besnuffelen en ik hem, zou dit ook een nieuw speelkameraadje kunnen worden?

Na een uurtje kwebbelen van hier naar daar werd er opgestaan. Ik dacht, we gaan naar huis.

Ik wilde naar mijn baasje gaan maar deze zei, Jongen nu moet je heel flink zijn hoor ik ben er zeker van dat je bij die twee daar een hele fijne thuis gaat hebben, ga nu maar gerust mee met hen.

Ze pakten mij op en namen mij mee in zo een blauw ijzeren ding, zij noemen dit een auto.

Eens in dat nieuwe huis gekomen begon ik wat rond te snuffelen, die roste hond liep steeds achter mij aan, was precies mijn Bodyguard hehehehe.

tarzan&dino

Enige tijd later nadat ik in hun tuin moest plassen ging er in dat huisje een deur open, die twee mensen gingen daar binnen en mijn roste bodyguard zei me dat ik ook mee moest gaan dat het daar leuk was. Er stond daar een heel groot ding waar die mensen op gingen liggen. WOW dat heb ik nog nooit gezien, Tarzan sprong erop en ik volgde hem.

tdbed

We legden ons allemaal neer Tarzan naast die mevrouw, ik bij die meneer en na een drukke avond vielen we allemaal in slaap.

Dit was het begin van mijn nieuwe leven, bij mijn nieuwe baasjes en een roste Fox die mij aanvaarde zoals zijn eigen kind.

Nu 3 jaar later ben ik zelf papa van 11 kids en heb ik 10 kleinkinderen. Ik blaak van gezondheid, maar ik heb wel mijn stiefvader en meester Tarzan moeten laten gaan. Hij is nu hierboven zeggen mijn baasjes en houd mij van daaruit wel in het oog.