Welkom op onze beagle site, hieronder stellen wij ons ff voor.

Wij zijn de fiere baasjes van Dino, Kaily, Zohra en Chanel.

Eerst kwam er Dino, zo'n 3 jaar terug adopteerden wij hem als puppy,

Een jaar lang heeft hij ons geambeteerd, alles stuk gebeten, uit gebroken, enz. Zijn Huisgenoot tarzan"Ons foxke" ergerde er zich soms ook serieus aan hehehehehhehe.
Toen meneer een jaar werd zijn we dan naar een tweede beagletje (een teefje) op zoek gegaan van ongeveer dezelfde leeftijd , en ja hoor we hebben haar gevond ergens in west-vlaanderen. Deze schattige beagle moest daarbuiten omdat ze te aktief was. Onze hartjes konden dat niet aan en zijn haar dan maar direct gaan halen en haar Kaily gedoopt.


Jullie kunnen misschien al raden wat er gebeurt is.

Dino en Kaily vonden het heel leuk samen, zelfs zo leuk dat ze kindjes gemaakt hebben. Een nestje van 11 kleine monstertjes waartussen er eentje zat met heel veel wit en dat is nu ons Zorha, zij was het uitschietertje van de nest, de rest was allemaal veel donkerder daarom hebben we haar gehouden.


Nu 1 1/2 jaar later is Zorha zelf mama geworden van 10 kleine monstertjes. Het was een heel mooi en verdorie weer een speciaal nestje. 3 pupies met veel wit, 3 Chocolade pups en 4 met veel zwart zoals de papa "Avalon".
Natuurlijk kunnen we het ook nu weer niet laten om zo een specialeke te houden en deze laatste waar ik nog wel foto's van zal posten noemt Chanel.

Zo ik ben een Beetje door mijn intro heen, Hopelijk hebben jullie een beetje een idee hoe ons gezinnetje er uitziet, maar als er vragen zijn stel ze gerust.

Groetjes,

Chris, Annick, Dino, Kaily, Zorha en Chanel.