kaily001

 

Hallo Kaily hier,

Toen ik een jaar oud was moest ik weg bij mijn vorig gezin omdat ze geen tijd meer voor me hadden, eigenlijk denk ik dat ik te druk was voor hen en dat ik teveel vuil maakte daar in dat huis, het moest er immers altijd heel proper bij liggen en ik kon dat niet altijd verdragen. Ik was natuurlijk een jonge beagle die veel aandacht nodig had en alles geregeld eens overeind moet kunne zetten hehehe.

Mijn oude baasjes hebben mij toen op internet ingeschreven om zo een nieuwe thuis voor mij te zoeken en dat is heel snel gegaan hoor.

De telefoon rinkelde en na een uur stonden mijn baasjes hier al aan de deur ik was heel erg verrast ze hadden zelfs hun beagle Dino mee gebracht. Ik kon het dan ook direct goed vinden met Dino en mijn nieuwe baasjes hebben mij dan ook direct meegenomen.

Na een rit van een uur kwam ik dan aan op mijn nieuw adres, Wauwwwww wat een meevaller seg zo een grote tuin dat die daar hebben, ik was direct verkocht en wilde zelfs niet meer terug naar mijn oud adres.

Ze hadden ook nog een kleine Fox in huis die Tarzan noemde, die ontweek me wel wat de eerste dagen, maar zo enthousiast als ik ben kreeg ik hem al snel aan mijn kant.

Het duurde dan ook niet lang dat we met ze'n drie├źn de tuin rond spurte en in huis alles op zijn kop zette.

Tof om in zo een gezin terecht te komen hoor.

 

Kaily

 

Kaily

Toen ik enkele maanden bij mijn toffe tweevoeters was werd ik Zwanger van Dino.

Het was een mooie zwangerschap maar op het einde werd het allemaal wel wat zwaar,

wat wil je nu zelf als je 11 mooi pups op de wereld moet zetten.

Maar ik heb een goede bevalling gehad en zoals je hieronder kunt zien waren ze groot en gezond hoor.

Kaily

 

Kaily

Hieronder zien jullie een deel van mijn leger.

kaily

Samen gezellig aan de eetbak.

Kids Kaily en Dino

Klik hierboven op de namen van de pups om meer over hen te weten te komen.

Kaily

Nu 2 jaar later ben ik een gelukkige Oma geworden.

Mijn dochter Zohra heeft een mooi nestje van 10 bengels ter wereld gebracht waar jullie verder op de site over kunnen lezen en zien.

Wat ben ik blij dat ik gevonden ben door mijn mensen.

Waar had ik anders terecht gekomen?

Zo ik ben er door, verder wens ik jullie nog veel lees en kijkplezier hier op onze site en als jullie iets willen weten stuur dan maar gerust een mailtje naar onze baasjes.

Dikke Lebbers

Kaily

Hier vind u meer over Diablo Hier vind u meer over Zohra Hier vind u meer over Dino Hier vind u meer over Luna Hier vind u meer over Woefer Hier vind u meer over Laika Hier vind u meer over Ringo Hier vind u meer over Poirot Hier vind u meer over Zwartje Hier vind u meer over Zena Hier bevind U zich Hier vind u meer over Dina Hier vind u meer over Kato