zohra001

Hoikes Iedereen,

Mijn naam is Zohra, Ik ben de oudste spruit van Dino en Kaily.

Ik ben geboren bij de mensen van de site en ben der ook blijven plakken moet zeggen ik had me geen betere thuis kunnen wensen.

Zohra

Samen met Ringo en Luna( over deze twee lezen jullie meer op de pagina van Kaily) heb ik mijn eerste half jaar gedeeld hier op de Beagle-Hoeve.

a003

Wij speelden, aten, sliepen en maakten al eens ruzie samen, soms tot de ergernissen van onze tweevoeters.

Ook hadden we het moeilijk om zindelijk te worden hehehe en die vier maar met een dwijl achter ons gat lopen lolllllll.

In januari 2007 zijn de twee jongste tweevoeters dan naar een nieuw nestje gaan wonen en Ringo en Luna mochten dan mee met die twee en toen zat ik daar helemaal alleen met mijn knorren van ouders en m'n tweevoeters.

Eigenlijk was dit wel leuk want ik kreeg meer aandacht dan toen mijn broer en zus nog bij ons woonde.

Toen ik iets ouder was dan één jaar werd ik voor de tweede keer loops, tjonge ik wist met men eigen geen blijf, ik zou alles bespringen wat te dicht bij me kwam en toen besloten mijn baasjes om eens voor een ventje voor me te zorgen. oppeens stond Avalon daar een stevige sjieke bink.

Whoeiiiiiiiiiiiii wat stond ik hevig en had dan maar besloten hem direct te bespringen mmmmmmm lekker jongens. Daar stonden we dan gat aan gat 't was geen zicht zunne.

En wat raden jullie het was van de eerste keer prijs, na een mooie zwangerschap van 63 dagen heb ik dan 10 flinke puppies op de wereld gezet, het deed geen deugd maar ik en al mijn huisgenoten inclusief die tweevoeter waren ontzettend fier.

z004

Hieronder vinden jullie dan al mijn puppies, druk op hun fotootje en jullie krijgen van elk van hen wat te zien en te lezen.

Pups Zohra
Pralientje
Yargo Beau Spike Nina
Pickels Toby Gijsje Milo Chanel